Taproom

Den 18 januari 2020 har vi Fredrik Borgskog från Brøderi Borgskog på besök. Det blir öl- och sötbrödsprovning. Köp din biljett och läs mer på Billetto: https://billetto.se/e/ol-och-sotbrodsprovning-med-broderi-borgskog-stigbergets-bryggeri-biljetter-400120

24 januari fredag – drop in. Bara att svänga förbi och prova det du är nyfiken på!

8 februari lördag – drop in igen! Tänk va! Bara att svänga förbi och prova det du är nyfiken på!

21 februari fredag – Avsmakningsmeny med mat och öl. Det kommer bli en pangmeny matchad till öl! Mer info kommer snart. Biljett måste köpas till detta evenemang. Köpmöjlighet av det kommer inom kort.

Vad har man ett taproom till?

Vårt taproom är öppet både för bokning, provsmakning och bryggerivisning men även för drop-in-besök. På taproomet kan ni smaka på ölnyheter och ölklassiker från någon av våra 15 öltappar.

Provsmakning och bryggerivisning

Är ni intresserade av att boka in en provsmakning och bryggerivisning med våra bryggare? Då gör ni bäst i att maila taproom@stigbergetsbryggeri.se så vi kan titta på lämplig dag och tid. (för grupper på 10 personer eller fler)

Hitta hit.

Adressen är Blomstergatan 13, 411 04 Göteborg

Ingång via lastbryggan som vetter mot city.

Om ni slår in adressen på olika karttjänster så visar den ibland en ingång till partihallarna som är låst. Så här nedan finns en karta hur ni bör gå.

Kommer ni med kollektivtrafik så gissar jag att ni åker till Gamlestadstorget och då skall ni gå som följande för att komma rätt: